2010 - Member of the European Parliament Enterprises Winnaar 2008 - De Vrouwlijke Ondernemer

Raad van Advies


Briefopbestelling, onderdeel van Ars Bene Laborandi BV, is een jonge organisatie die hecht aan een stevige Raad van Advies. De Raad van Advies scherpt de organisatie aan op het gebied van beleids- en strategische keuzes. Zij fungeert als klankbord en houdt nauwlettend de koers in de gaten. Intervenieert waar nodig en wenselijk is. De Raad van Advies bestaat uit:

Mr. Caspar van Kempen is voormalig CEO van Wolters Kluwer NV en heeft meer dan 25 jaar uitgeefervaring in zowel Europa als de Verenigde Staten. Vanaf 2000 is hij gestart als business consultant in de media sector met een speciale interesse voor ontwikkeling en implementatie van succesvolle strategieën op het gebied van innovatieve ontwikkelingen. Is als bestuurder betrokken bij Springer science en business media, als vice voorzitter. Bij ANP Holding BV als voorzitter en bij Koninklijke Swets en Zeitlinger Holding BV en Koninklijke Boom Uitgever B.V.

Drs. Hildegard Pelzer is directeur/ mede-eigenaar van Governance Support B.V. opgericht door Hans de Boer, oud-voorzitter MKB Nederland en Hans Kamps en gespecialiseerd in corporate governance. Zij heeft ruim 15 jaar ervaring als consultant, onder meer als associate partner bij Boer & Croon. Tot haar specialisaties behoren naast corporate governance ook fusies en allianties, strategie-ontwikkeling en organisatie-ontwerp. Zij heeft verder ervaring met complexe bestuurlijke trajecten en met landelijke veranderingsprojecten. Zij werkt zowel voor (semi-)publieke organisaties als het bedrijfsleven.

Mr. Martin Zijlstra is bestuurder in hart en nieren en heeft zich altijd bewogen op het snijvlak van politiek en bestuur. Hij is werkzaam geweest bij de Koninklijke Luchtmacht, Akzo Nobel en in de maatschappelijke dienstverlening. Daarna was hij twaalf-en-een half jaar burgemeester van de voormalige gemeente Termunten en vervolgens twaalf-en-een-haljaar lid van de Tweede Kamer, waarvan gedurende een periode van vier jaar als eerste ondervoorzitter. Na zijn vertrek uit de politiek is hij voorzitter/ bestuurslid van tal van organisaties, zoals het Veteraneninstituut, een regionale omroep, een ziekenhuis en de Rekenkamercommissie van de gemeente Emmen.