2010 - Member of the European Parliament Enterprises Winnaar 2008 - De Vrouwlijke Ondernemer

Veelgestelde vragen

1. Ik vind het online betalen niet plezierig. Is er ook een andere mogelijkheid?

Zodra uw betaling binnen is, wordt er aan uw opdracht gewerkt. De snelste wijze van betalen is online. Wanneer u toch op een 'traditionele wijze' wilt betalen, vertraagt dat uw opdracht tot op het moment dat wij uw betaling binnen hebben. Dat kan soms een week duren. Als dat voor u geen bezwaar is, kunt u ook op traditionele manier betalen.

2. Mag ik een brief meerdere keren gebruiken?

Zodra u de brief ontvangen hebt, is de brief uw eigendom. U kunt er dus mee doen en laten wat u wilt. Zeker als u een CV door ons hebt laten schrijven, kunt u daar veel voordeel van hebben. Ook dat kunt u net zo vaak gebruiken als u wilt.

3. U hebt een aardige Privacy Policy beschreven, maar hoe ben ik er zeker van dat de brief die u voor mij geschreven hebt, nooit naar iemand anders toegaat?

Alle brieven die door ons worden geschreven, worden uitsluitend onder uw naam en voorzien van een unieke code bewaard voor de periode van zeven (7) werkdagen. De achterliggende gedachte daarbij is dat iemand misschien een computerstoring heeft en daardoor zijn brief niet kan ontvangen. Na die zeven (7) werkdagen wordt de brief uit ons bestand verwijderd. Uw brief kan door de unieke codering nooit bij iemand anders terechtkomen dan bij u.